241026 : Lustans Lakejer (SE) + Page (SE) LIVE

Efter succén med konserten i september 2019 återvänder nu Lustans Lakejer och Page till Babel i Malmö för ännu en gemensam spelning den 26 oktober.

LUSTANS LAKEJER
Lustans Lakejer har precis släppt sin nya singel ”Dekadens” som de kommer att framföra tillsammans med utvalda pärlor från deras mer än 40-åriga karriär. Låtar som ”Stilla Nätter (i Clichy)”, En Främlings Ögon” och klassikern ”Diamanter” har bildat ett soundtrack till många människors liv och när bandet nu spelar dem live är det med samma energi och esprit som när de först gavs ut. De kompletterar setet med ett par av de bästa låtarna från det senaste albumet ”Mörk Materia” och någon udda favorit ur deras glimrande repertoar.


PAGE

Malmöduon Page (Eddie Bengtsson och Marina Schiptjenko) har spelat ihop sedan tidigt 1980-tal och kan idag ses som stilbildande pionjärer inom den svenska elektroniska popen.

Page bygger upp sina låtar och melodier utifrån ett klassiskt popkoncept, något som skapar en levande och dynamisk känsla i det elektroniska och som gjort att Page har skapat ett unikt sound inom den svenska popscenen. Att se Page live är alltid en upplevelse och det publiken kan förvänta sig på Babel är mestadels låtar från de senaste årens tidlösa album och kanske även någon överraskning.

Missa inte chansen att se två av Sveriges mest legendariska band live på scen samma kväll!VAD: Lustans Lakejer (SE) + Page (SE) LIVE
NÄR: Lördag 26 oktober 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 395 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  420 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Lustans Lakejer, Page


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.