241025 : DNBK pres. Hemliga Klubben (SE) LIVE

Bandet med en energinivå som fått en spelning avbruten på grund av att dansgolvet ”höll på att rasa in” på Södra Teatern är tillbaka den 25 oktober med samma energi på Babels scen, Hemliga Klubben!

HEMLIGA KLUBBEN
Hemliga Klubben består av låtskrivarna Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ’Påsen’ Gällhagen. Sedan gruppen bildades 2018 har de hunnit släppa två EP:es och debutalbumet ’Tills alla glömt oss’ som rosades av Jan Gradvall och gav bandet en nominering som årets nykomling i 2021 års Rockbjörnen.

De lekfulla texterna ihop med energin i soundet för vidare arvet från akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio. Bandet har utöver den egna musiken skrivit låtar till bland annat Myra Granberg, Felicia Takman, Petter och Molly Sandén.

Hemliga Klubben har turnerat flitigt sen start, till en början som förband till akter som Bob Hund och Thomas Stenström men främst på egen hand. 2022 gjorde bandet rubriker då turnéavslutningen blev tvungen att avbrytas efter bara några låtar på grund av att publiken höll på att få dansgolvet att rasa in. Våren 2024 väntar både ny musik och nya liveframträdanden.


VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Hemliga Klubben (SE) LIVE
NÄR: Fredag 25 oktober, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 270 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  295 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Hemliga Klubben


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.