231214 : Julkonsert med Malena Ernman & Mats Bergström (SE) LIVE på Palladium

Välkommen till en magisk föreställning på Palladium tillsammans med Malena Ernman och Mats Bergström – det blir klassisk julmusik med jazzinslag den 14 december.

Malena Ernman är en av vår tids stora svenska operastjärnor och en av få artister i världen som lyckats kombinera en operakarriär i högsta världsklass med att nå ut till den breda publiken. Malena har genom åren rört sig vant mellan alla olika scenuttryck. Förutom opera så bemästrar hon allt från klassiskt och barock till jazz, musikal och pop.

Malen Ernman och Mats Bergström har känt varandra länge och spelat tillsammans väldigt mycket genom åren. Båda tycktes ha en önskan att förena klassisk musik med ett friare musicerande.

Mats är född 1961 i Gävle och utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Juilliard School of Music i New York. Han debuterade 1983 i Wigmore Hall i London och är sedan dess en framgångsrik solist, ackompanjatör och ensemblemusiker.


VAD: Julkonsert med Malena Ernman & Mats Bergström (SE) LIVE på Palladium
NÄR: Torsdag 14 december, dörrar 18:00, på scen 19:00
VAR: Palladium – Södergatan 15, 211 34 Malmö
FÖRKÖP: 475 kr (inkl. förköpsavg.) på Kulturcentralen
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Malena Ernman , Mats Bergström


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.