231027 : Parham (SE) LIVE + Efterfest!

Med vårens hyllade album ”Lev länge” i ryggen åker nu Parham ut på turné, den 27 oktober kommer han till Babel i Malmö!

PARHAM (SE)
Efter 2019 års unisont hyllade EP ”Vårt paradis”, med hitlåtar som ”Fingertoppar” och ”Solstrålar”, återvände Parham i våras på storslaget vis med fullängdsalbumet ”Lev länge”. På albumet märks nya sidor av Parham – den dansanta ”Poppade en till”, den något mer melankoliska ”Som en sång” och inte minst det otroliga techno/rap-mötet i ”Dum i huvet”.

Parham är en av vår tids mest inflytelserika hiphop/R&B-stjärnor. Med sin unika röst och förmåga att skriva texter som både tillfångatar och berör är den Göteborgsbördiga artisten äntligen tillbaka – och albumet ”Lev länge” lämnar ingen besviken.

Efter att ha framträtt på årets Göteborgs Jubileumsfestival och Lollapalooza Stockholm i sommar väntar nu en höstturné. Parham har varit sparsmakad med liveframträdanden senaste åren och att höstens sex konsertstopp är efterlängtade råder det ingen tvekan om.


VAD: Parham (SE) LIVE
NÄR: Fredag 27 oktober, dörrar 20:30, på scen 21:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 195 kr, student 150 + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  220 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Parham


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.