231013 : Tingsek - Duokonsert med Måns Mernsten (SE) + Wilma Holmes (SE) LIVE

Fredagen den 13 oktober kan vi äntligen välkomna Magnus Tingsek tillbaka till Babels scen tillsammans med Måns Mernsten, missa inte det!

TINGSEK – Duokonsert med Måns Mernsten
Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av amerikansk tradition. Skånebördiga sångaren, låtskrivaren och producenten Magnus Tingsek är en av våra allra främsta liveartister där inget lämnas åt slumpen. Under lång tid har Tingsek, med sitt fantastiska band, visat var skåpet ska stå. Tingsek på scen levererar modern soul av yppersta världsklass som får publiken att trilla baklänges.

2021 släppte Tingsek skivan ”Home” som med sitt personliga uttryck är en naturlig och spännande utveckling. Både textmässigt och musikaliskt, där singeln ”Family” är ett ypperligt exempel. Hösten 2022 släpptes en EP som spelats in tillsammans med Helsingborgs symfoniorkester och som på alla sätt visar den musikaliska bredd som denna unika artist har.


SUPPORT: WILMA HOLMES
Med en röst som doftar urskog, och ett musikaliskt landskap som frimodigt skiftar mellan mörker och ljus, träffar Wilma Holmes musik rakt in i själen. Den 13e oktober kommer Wilma dela med sig av material från hennes kommande debutalbum ”Intruder” hos oss på Babel. Det vill ni inte missa.


VAD: Tingsek – Duokonsert med Måns Mernsten (SE) + Wilma Holmes (SE) LIVE
NÄR: Fredag 13 oktober, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 295 kr, 250 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  320 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: TingsekBabel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.