230924 : Ian Paice feat. Purpendicular (UK) LIVE

Purpendicular, världens främsta Deep Purplehyllningsband, återvänder till Sverige med den legendariska trummisen Ian Paice i spetsen. Det blir ett gäng spelningar runtom i landet med stopp på Babel i Malmö den 24 september 2023!

IAN PAICE
Ian Paice är det ikoniska 70-tals hårdrocksbandets trummis och grundmedlem som även medverkar med Purpendicular som sidoprojekt. Vi kan förvänta oss två timmar med alla Deep Purples klassiker såsom ”Child in Time”, ”Black Night”, ”Smoke on the Water”, ”Woman from Tokyo” och ”Hush”, såväl som nyskrivna låtar från Ian Paice och Purpendiculars första gemensamma album ”The Human Mechanic” som släpptes under 2022.

PURPENDICULAR
Purpendicular är lätt ett av världens främsta Deep Purple-hyllningsband. Det eminenta bandet formades 2007 och har hyllats inte bara av Ian Paice, utan även Deep Purple-medlemmar som Roger Glover, Ritchie Blackmore och Joe Lynn Turner. Med medlemmar som själva har gedigna meritlistor råder det ingen tvekan om att det är hög professionalitet och kvalitet när bandet står på scen!

På scen denna kväll:
IAN PAICE (Deep Purple, ex Whitesnake, Gary Moore) – Trummor
ROBBY THOMAS WALSH (Roger Glover, Joe Lynn Turner, Tony Carey) – Sång
NICK FYFFE Fyffe (Jamiroquai) – Bas
HERBERT BUCHER (Tony Carey) – Gitarr
CHRISTOPH KOGLER (Billy Sheehan) – Keyboard

Konserten presenteras i samarbete med Kulturbolaget

INFORMATION OM LOKALÄNDRING:
Spelningen med Ian Paice och Purpendicular den 24 september har flyttats från KB till Babel. Samma datum och tider gäller. Biljetter köpta till KB är fortfarande giltiga och behöver inte bytas.


VAD: Ian Paice feat. Purpendicular LIVE
NÄR: Söndag 24 september, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 495 kr på kulturbolaget.se
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Purpendicular , Ian Paice


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.