230922 : Sanctuary (US) LIVE - Support: Halcyon Way (US)

De amerikanska metallegenderna Sanctuary kommer till Babel för en mäktig konsert!

SANCTUARY (US)
För att fira att det är 30 år sedan Sanctuarys stora mästerverk Into The Mirror Black släpptes ger sig bandet ut på en europaturné. Into The Mirror Black var Sanctuarys andra fullängdare och videon till låten Future Tense syntes ofta på MTV’s Headbangers Ball på den tiden. Bandet turnerade flitigt och gjorde sig ett stort namn som ett av de mest intressanta nyare banden inom genren. Men 1992 splittrades bandet och det dröjde ända till 2010 innan de återförenades.

Sommaren 2017 gjorde Sanctuary en fantastisk spelning på Gefle Metal Festival men tyvärr var detta sista gången som sångaren Warrel Dane stod på scen i Sverige. I december 2017 gick han tyvärr bort. Han är numera ersatt som sångare i bandet av Joseph Michael från bandet Witherfall.

Förband till Sanctuary på den kommande turnén är det amerikanska bandet Halcyon Way.

Konserten pres. i samarbete med Triffid & Danger!

VAD: Sanctuary (US) LIVE – Support: Halcyon Way (US)
NÄR: Fredag 22 september, 2023, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: på tickster.com
ÅLDER: 18 år (13 år i målsmans sällskap)
SPOTIFY: Sanctuary


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.