230525 : Julia Nilsson + Hanna Åhrén (SE) LIVE

Torsdagen den 25 maj bjuder vi in er till en intim spelning med Julia Nilsson och Hanna Åhrén för att hylla nytt musiksläpp!

JULIA NILSSON
Julia Nilsson är en sängkants-singer-songwriter som alltid har sjungit, men som funnit sin plats i låtskrivande och levande liveframträdanden. Detta har mynnat ut i att hon i slutet av april 2023 släppte sin debut-EP “As If I Were Earth” som för första gången kommer spelas live på Babel.

Musiken är inspirerad av artister som Joni Mitchell, Phoebe Bridgers, kent och Bon Iver. Rösten är egen, med en klang och drillar som tar en mellan folkmusikens mystik och popmusikens lätthet. Texterna har en central roll och är ofiltrerade och genuina, men med en livslång kärlek för popmusik, är hon också svag för låtar med klassisk struktur och slående melodier. Analoga element kombineras med glädje med digitala, för att bjuda in till något som känns tidlöst men ändå modernt. En artist som inte vill kompromissa med genrer, ger en kväll där distade gitarrer turas om med 808-drums och många, många känslor.


HANNA ÅHRÈN
Artisten Hanna Åhréns musik kan bäst beskrivas som ambient, klassisk synthpop där känslor och reverb står i centrum. Med en minimalistisk sättning, melankoliska texter och drömmande melodier blir detta debutgig stort och litet på samma gång.


VAD: Julia Nilsson + Hanna Åhrén (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 25 maj, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 75 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  100 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Julia Nilsson


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.