230208 : Shabazz Palaces (US) LIVE

Nu återvänder en av hiphopens mest kreativa och gränsöverskridande akter, Shabazz Palaces, till Malmö!

SHABAZZ PALACES (US)
Shabazz Palaces fortsätter att utforska. Efter att 2017 ha släppt två imponerande skivor under en och samma dag avtäcktes 2020 nya ”The Don of Diamonds”, som välförtjänt hyllades av bland andra Pitchfork. Nu återvänder en av hiphopens mest kreativa och gränsöverskridande akter till Sverige!

Det har i runda slängar gått ett decennium sedan Shabazz Palaces debuterade med revolutionerande ”Black Up”. Men Ishmael Butler, som utgör projektets nav och fasta punkt, är inte en sån som mäter tid. Han tycks ändå alltid befinna sig ett och ett halvt steg före alla andra – ständigt på väg uppåt/framåt på sin kosmiska resa.

Det är inte alla musiker som kan nå nya höjder då de passerat 50-årsstrecket. Men Butler är undantaget och nu får vi alltså på nytt chansen att uppleva hans gränslösa sinne live.

VAD: Shabazz Palaces (US) LIVE
NÄR: Onsdag 8 februari, 2023, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Shabazz Palaces


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.