221217 : Malmö Indiekör LIVE

Lördagen den 17 december kommer MALMÖ INDIEKÖR till Babel för att fira in julen med en svängig konsert fylld av både sprillans nya och återvunna musikaliska alster som fått nytt liv! Det blir en blandning av klassiska indielåtar, finstämd pop, netflixaktuella soundtrack och jullåt(ar) av den allra smörigaste sorten.

MALMÖ INDIEKÖR
Malmö Indiekör grundades 2013 och består av ett peppigt gäng sopraner, altar, tenorer och basar. Vi sjunger i regel a cappella och sjunger allt från indie– och popdängor till rockballader och R&B. Medlemmar i kören arrangerar själva egna versioner av låtarna i minst fyra stämmor. De träffas en gång i veckan och repar och minst två gånger om året kan man höra dem ta ton!

Genom åren har kören sjungit en salig blandning av Susanne Sundfør, Ebba Grön, The Smiths, Frida Hyvönen, Imogen Heap med flera, och i år satsar de järnet på bland annat Fleetwood Mac, Kate Bush, Jamie xx, och till och med lite go gammal Elvis Presley! Detta vill ni inte missa!


VAD: Malmö Indiekör (SE) LIVE
NÄR: Lördag 17 december, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr (+förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 120 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.