221209 : Smash Into Pieces (SE) LIVE

Det är med stor glädje som vi välkomnar Smash Into Pieces på Babel, fredagen den 9 december.

Smash Into Pieces (SE) LIVE
Smash Into Pieces spelar i Malmö den 9 december, Norrköping den 10 december, Stockholm den 11 december och Göteborg den 14 december. Med sitt postapokalyptiska utseende, stora arenarocksound och medryckande refränger har Smash Into Pieces med den mystiska Apoc i spetsen etablerat sig som ett av Skandinaviens snabbast växande rockband.

Den svenska musikexporten Smash Into Pieces som har över 500 miljoner streams, hamnat på topplisteplaceringar på till exempel Billboards rockradiolista och har kommande turnéer i både USA / Europa (tillsammans med de världsberömda Within Temptation och Evanescence) går en ljus framtid till mötes.

Några av bandets igen kännetecken är deras väletablerade och cinematiska musikvideor och deras kontinuerliga albumsläpp. Just nu arbetar Smash Into Pieces med produktionen av sitt sjunde studioalbum som väntas lanseras hösten 2022.

Konserten pres. i samarbete med Triffid & Danger!


VAD: Smash Into Pieces (SE) LIVE
NÄR: Fredag 9 december, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 295 kr (+förköpsavg.) via  tickster.com
ÅLDER: 18 år (13 år i målsmans sällskap)
SPOTIFY: Smash Into Pieces


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.