221014 : Arvid Nero (SE) LIVE - Support: Quiet Commotion (MÖ)

Arvid Nero påbörjade sin musikaliska karriär som gatumusiker under 2010-talet i Göteborg, musikaliskt rör han sig fritt mellan uttrycken i en musikalisk värld som domineras av blues, country och soul. Fredagen den 14 oktober kommer han äntligen till Babel!

ARVID NERO (SE)
Arvid debuterade 2018 med albumet Mother Earth. 2019 släppte han den egenproducerade akustiska EPn Takeaway People and Papercup Beggars.

Det senaste albumet Little White Dove släpptes 2021, albumet har en nerv och en tydlig live känsla med små överraskande moment som fångar lyssnaren.

Arvids nästkommande singelsläpp En Gång En Vän är Arvids tolkning av den gamla folksången ’He was a friend of Mine’ producerad av Hofmästarn.

QUIET COMMOTION (MÖ)
Quiet Commotion är en ung indie-artist från Malmö som gör melankolisk och melodisk indie folk/rock med inflytande från Elliott Smith och Cat Power. Hans senaste album, All Others Strange släpptes i år i Mars både digitalt samt på kassett via ett amerikansk skivbolag. Albumet är en introspektiv inblick till en vilsen jakt efter identitet, och en kall bild av en dimmig, oklar svensk vinter.


VAD: Arvid Nero (SE) LIVE
NÄR: Fredag 14 oktober, dörrar 19:30, på scen 20:15
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 170 kr (+förköpsavg.), student 80 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 190 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Arvid Nero


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.