220924 : FIEH (NO) LIVE

Den norska neo soulgruppen Fieh kommer äntligen tillbaka till Babel den 24 september för att bjuda på organisk soul med både värme och karaktär!

FIEH (NO) LIVE
Fiehs medlemmar har en tydlig mission: Att ge publiken en ordentlig upplevelse. Anförda av sångerskan Sofie Tollefsbøl tar de sats från 70-talet och levererar låtar med mycket själ och fuzz. Utgångspunkten är organisk soul med såväl värme som karaktär.

Nu är Fieh tillbaka på med en uppföljare till det Spellemannprisnominerade albumet “Cold Water Burning Skin”. Albumet “In the Sun in the Rain” är inspelat med, och producerat av Lars Horntveth. Jaga Jazzist-medlemmen har ett ständigt växande producent-CV (Susanne Sundfør, TheStaves, Kimbra) och har definitivt fått in sin touch till albumet, där han även spelar en rad instrument. Mixen är gjord av den legendariske Russell Elevado, även kallad “The Analog Ninja“, känd för sitt arbete med D’Angelo, Angélique Kidjo och The Roots, för att nämna några. 

Fieh slog igenom med singeln “Glu” år 2017, som snabbt skapade stor internationell uppmärksamhet kring gruppen, och turnerade över hela Europa. De har turnerat över hela Norge och spelat på flera av de största festivalerna, bl.a två gånger på Öyafestivalen.

Den kraftfulla ensemblen är känd för sina extatiska konserter och består av ett gäng kompisar som har spelat tillsammans länge. Som de enormt begåvade musiker de är spelar de tillsammans som en tight enhet, där varje medlem tar med sin egen smak till bordet.


VAD: Fieh (NO) LIVE
NÄR: Lördag 24 september, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 130 kr (+förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 170 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Fieh


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.