220831 : MTA pres. Kolonien (SE) LIVE - "TILL SKOGEN" WORLD TOUR

Familjebundna folkmusikkvartetten Kolonien släpper sitt nya album “Till skogen” i vår och den 31 augusti kommer de till Babel!

KOLONIEN (SE)
Efter att på senare år ha profilerat sig alltmer internationellt släpps den 22 april Koloniens tredje album på det välrenommerade och flerfaldigt prisade amerikanska skivbolaget Cumbancha Records (hemvist åt exempelvis Bombino, Sierra Leone’s Refugee All Stars och The Touré-Raichel Collective), detta i samarbete med nystartade svenska bolaget Supertraditional. I samband med släppet turnerar Kolonien i Europa, Kanada och USA under 2022.

Kolonien är en kvartett och ett familjeband som det senaste decenniet har etablerat sig som ett av de mest framträdande banden på den nordiska folkmusikscenen. Bandet, som består av musikerna Anna Möller, Arvid Rask, Erik Rask och Mischa Grind, växte upp med den traditionella folkmusiken i familjen och har på ett sätt alltid spelat tillsammans.

Med sin karakteristiska sång och mångfald av musikaliska influenser utmanar Kolonien bilden av samtida folkmusik och skapar sitt eget kreativa universum; en blandning av akustisk roots-musik och anthemisk singalongpop men ändå djupt rotad i traditionsmusiken. Stämsång av släktingar kallas i Nordamerika för “bloodharmonies” och liksom systrarna i First Aid Kit och “Så mycket bättre”-aktuella Gustaf och Viktor Norén träffar Koloniens röster rakt i hjärtat.

VAD: MTA pres. Kolonien (SE) LIVE
NÄR: Onsdag 31 augusti, 2022, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Sittplats – 280 kr, Ståplats – 220 kr, Ståplats student – 175 kr (+förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Ståplats – 240 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Kolonien


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.