220827 : Casper The Ghost (SE) LIVE

Efter en tokhyllad spelning på Lollapalooza kommer Casper The Ghost nu till Babel för att göra kaos på sommarens sista fest!

CASPER THE GHOST (SE)
De fortsätter gå från klarhet till klarhet. Casper The Ghost är duon som blivit alltmer egna i sitt uttryck, vars sound har utvecklats med tiden. Från debutens hip-hop, emo-rock och trap, till vad som idag definieras som modern Alt-Rock influerat av dåtidens pop-punk.

Nyligen sålde deras genombrottsingel ”.Bound” platina och efterföljande singel ”Flipside” guld, trots att duon verkar i utkanten av den urbana undergroundscenen når de över 200,000 lyssnare i månaden på Spotify. Något som manifesterar den DIY-kultur inom Gen-Z som Casper The Ghost blivit en självklar del av.

2022 är de aktuella med ny musik som kommer leda upp till en EP innan sommaren och nu kommer de till Babel för att avsluta sommaren!

VAD: Casper The Ghost (SE) LIVE
NÄR: Lördag 27 augusti, dörrar 20:00, på scen 21:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 130 kr, student 110 kr (+förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr, student 130 kr för
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Casper The Ghost


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.