220602 : Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb + Tim the Lion Tamer (SE) LIVE

Johan Airijoki har släppt nytt material och nu kommer han äntligen tillbaka till Babel med sin glesbygdspoesi och popiga bluesrock! Support för kvällen är ingen annan än Tim The Lion Tamer!

JOHAN AIRIJOKI (SE)
Gruvarbetaren och musikern Johan Airijoki debuterade 2014 och har sedan dess släppt tre fullängdsalbum, det senaste ”En blyg viol” 2018. Tillsammans med sitt band Malmfältens Rockklubb har han turnerat från Gällivare i norr till Malmö i söder. Det har varit slutsålda klubbspelningar och festivalkonserter där den golvade publiken fått uppleva laddade ögonblick fulla av Johans vackra glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerade bluesrock.

Under hösten 2020 släpps albumet “Får jag vara din kille”, två smakprov är redan ute i form av titelspåret “Får jag vara din kille” och “Sluten verkstad”. Nu är det också klart att det blir en vinterturné med Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb i början av 2022.


Support: Tim the Lion Tamer (SE)
En svensk singer/songwriter vars indie folk inspirerade sound påminner om Iron & Wine, Josh Ritter och The Tallest Man On Earth. Bittersöt och ofta smärtsamt introspektiv resulterar Tims låtskrivarestil av hans formativa år.

Efter ett par utsålda konserter på tyska Haldern Pop Festival i augusti 2021 och några spelningar i Göteborg och Malmö är 32-åringen tillbaka i studion för att spela in sitt kommande debutalbum – “Troublemakers” – som kommer att se dagsljus i år.


VAD: Johan Airijoki + Tim the Lion Tamer (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 2 juni, 2022, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr, student 150 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Johan Airijoki, Tim The Lion Tamer


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.