220505 : FM (UK) LIVE - Support: Robin Red (SE)

I maj 2022 kommer det engelska rockbandet FM till Sverige för tre konserter!

FM (UK)
Det var sommaren 1984 som FM bildades och redan i december samma år var skivkontraktet i hamn. Efter debutplattan Indiscreet som kom 1986 följde turnéer med namn som Bon Jovi, Tina Turner och Foreigner.

FM etablerades som ett av Englands mest framgångsrika rockband och så höll det på fram till 1995. Då splittrades bandet men efter ett uppehåll på 12 år återförenades de 2007. Nu är de bättre än någonsin med nya albumet Synchronized som släpptes under 2020!

ROBIN RED (SE)
Efter en framgångsrik karriär som sångare och frontman i Degreed har svenske Robin Red beslutat sig för att släppa sitt första soloalbum. Det har producerats av Dave Dalone (H.E.A.T.) som även spelar alla gitarrer på albumet. Detta är melodiös rock som hämtat inspiration från artister som Bryan Adams, Foreigner och Rick Springfield. Tillsammans med Degreed har Robin släppt fem plattor och turnerat mycket.

Konserten pres. i samarbete med Triffid & Danger!

VAD: FM (UK) LIVE – Support: Robin Red (SE)
NÄR: Torsdag 5 maj, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 370 kr (+ förköpsavg.) på tickster.com
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Magnum


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.