220402 : Alba August + Gina-Lee (SE) LIVE + Efterfest!

Alba August kommer till Babel med ett nysläppt album och hyllningar i släptåg! Efter ett år av hitsinglar släpptes äntligen albumet ”I Still Hide”!

ALBA AUGUST (SE)
Det är få debutartister som kan överglänsa Alba Augusts 2021. Från hennes första tv-framträdande på Guldbaggegalan till ”Framtidens Artist” i P3 och omslaget i Nöjesguiden. Vid sidan av att skriva låtar och spela in albumet har Alba även spelat in tv-serie och film. Ett hektiskt år minst sagt. Mitt i allt som har skett har hon gått in i sig själv och släppt ut precis allt på dessa tio låtar.

– Körer, synthar och okontrollerade trummor har hjälpt mig spegla mina känslor. Hela min resa i att börja göra musik har handlat om att släppa kontrollen. Albumet handlar om sökande efter frihet, om att vara världens blygaste och ensammaste, berättar Alba.

Debuten som scenartist skedde under sommaren på festivalen UNITED i Stockholm. Gensvaret från publiken var direkt, sällan har en ny artist gått så rakt in i hjärtat. Framgången ledde till att Alba August blev inbjuden till kreddiga festivalen BY:Larm i Oslo under hösten och även där gjorde hon succé med sin unika scennärvaro.

I april väntar en efterlängtad turné runt om i Sverige. Med nya albumet, hitsinglar och radiofavoriter som ”We’re Not Gonna Make It”, ”Lights”, ”Killing Time” och ”Old Love” är Alba August redo att möta publiken.


GINA-LEE (SE)
Gina-Lee har gett sig ut på en jakt efter svaret, i sökandet har nytt material formats och nu ska hon, första gången tillsammans med sitt band dela det med er.

De nya låtarna rör sig i ett för henne tidigare outforskat poplandskap där fråga och svar flyter samman i mjuka dramatiska bågar och mötet mellan det intima och det oförklarliga visualiseras i ett filmisk landskap.


Efterfest: One More Time x Pachanga
Vi håller dansgolvet igång och går direkt på efterfest! Du som har köpt biljett till kvällens föreställning är välkommen att stanna kvar på kvällens efterfest med två dansgolv och klubbarna One More Time x Pachanga.


VAD: Alba August (SE) + Gina-Lee (SE) LIVE + Efterfest!
NÄR: Lördag 2 april, 2021, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 230 kr, student 200 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 250 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Alba August, Gina-Lee


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.