220128 : DNBK pres. Makthaverskan (SE) + Guds pengar (SE) LIVE - FLYTTAD

Tyvärr måste vi meddela att att vi på grund av rådande restriktioner och smittoläge har tvingats att skjuta upp denna konsert.

MAKTHAVERSKAN
Nytt datum:
15 april, 2022
Plats: Babel, Malmö

Håll i din biljett! Den är automatiskt giltig till konserten 15 april, 2022.

Om du har förhinder och inte kan gå på det nya datumet ska du kontakta den officiella biljettleverantören Tickster innan 19 februari 2022. Din biljett kommer då att återlösas och pengarna kommer att betalas ut till det konto som användes då köpet gjordes.

Notera att det endast är biljettpriset och inte serviceavgiften som kan återlösas.

MAKTHAVERSKAN (SE)
Nya albumet ”För allting” innebär ett nytt kapitel för Makthaverskan. Bandets distinkta sound är fortfarande kvar, samtidigt som det tas i lite nya riktningar. Makthaverskan återvände i november med sitt fjärde album ”För allting”.

På många sätt är det samma band som alltid, det är chorusgitarrer, Maja Milners fantastiska sångröst och texter i samma stil som tidigare. Men bandet tillåter sig också experimentera lite mer på den här skivan.

Makthaverskan debuterade med ett självbetitlat album 2009 på skivbolaget Luxury. Två ytterligare skivor följde 2013 och 2017, likaså ett intensivt turnerande som inkluderade stopp på kända festivaler i stil med Way Out West, Emmaboda, Hultsfred, Arvika, Storsjöyran och Kulturkalaset i Göteborg. Makthaverskan har även gjort två omfattande USA-turnéer och en större Europa-turné.

GUDS PENGAR (SE)
Guds Pengar har senaste åren varit en av Malmöscenens bäst bevarade hemligheter. Med en egenutgiven EP och bejublade livespelningar har den skiftande konstellationen, med Evelina Nerstrand och Olof Strid som fasta punkter, byggt upp en kultaktig status på den blomstrande Malmöitiska indiescenen.

I slutet av 2019 tog man med sina första officiella singlar sina första steg ut i världen från Malmös undergroundscen och har lovordats av bland annat Popmani, HYMN, GAFFA P3, DN samt legat på B-rotation hos brittiska Amazing Radio och pekats ut i Sydsvenskan som ett av Malmös största framtidshopp.

VIKTIGT – Vid ankomst krävs uppvisande av vaccinationsbevis plus giltig legitimation enligt folkhälsomyndighetens restriktioner för allmänna sammankomster. Mer info –> Vaccinationsbevis – Information

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Makthaverskan + Guds pengar
NÄR: Långfredag 15 april, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr, student 160 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.