211218 : Malmö Indiekör - Vinterkonsert

Den 18:e december kommer MALMÖ INDIEKÖR till Babel för att fira in julen med en svängig konsert fylld av både sprillans nya och återvunna musikaliska alster som fått nytt liv! Det blir en blandning av klassiska indielåtar, ångestfylld rock och nostalgisk pop under denna grymt mysiga kväll!

Malmö Indiekör är ett peppigt gäng altar, sopraner, basar och tenorer som sedan 2013 samlas och sjunger låtar som de gillar! Ibland körs renodlad indie och andra gånger skrålar popdängor eller rockballader som arrangerats av körmedlemmarna själva. Mellan repen ordnas det med mindre stämträffar, konserter runtom i Malmö och Köpenhamn samt hejdundrande körfester!

Genom åren har kören sjungit en salig blandning av Susanne Sundfør, Kate Bush, Bob Hund, The Smiths, Håkan Hellström, Depeche Mode, Robyn med flera, och i år satsar de järnet på bl.a. Billie Eilish, The Smashing Pumpkins, Lykke Li och till och med lite Isländsk schlager! Det är nu äntligen dags att få njuta av en gammal hederlig, livs levande livekonsert – så kom och lyssna, dansa och förgyll kvällen med kören!

VIKTIGT – Vid ankomst krävs uppvisande av vaccinationsbevis plus giltig legitimation enligt folkhälsomyndighetens restriktioner för allmänna sammankomster. Mer info –> Vaccinationsbevis – Information


VAD: Malmö Indiekörs vinterkonsert
NÄR: Lördag 18 december, 2021. Kl 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38 i Malmö
FÖRKÖP: 60 (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 80 kr
ÅLDER: 13 år
SOUNDCLOUD: Malmö Indiekör


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.