211119 : Moonica Mac (SE) LIVE - SLUTSÅLT

Moonica Mac får dig att släppa taget om allt, förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

MOONICA MAC (SE)
Sedan debutsingeln 2017 har Moonica tröstat många brusta hjärtan och på så sätt erhållit över miljonen streams på Spotify. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och med ett uttryck som ofta liknats med Monica Zetterlund lyckas hon skapa sig en helt egen plats i musikvärlden. Ja Moonica Mac är som ingen annan, men för den som ändå vill ha nåt att gå på kan hon närmast beskrivas som en blandning av Lana Del Rey och Cornelis Vreeswijk.

Hennes debutalbum  ”Stark & Sårbar” släpptes i november 2019 och har sedan dess rosats innerligt av både fans och media. Kanske är det för att hon lyckas skapa något vackert av sånt som gör ont och visa oss det vackra i vemodet som Moonica är lätt att falla för. Hennes musikaliska bakgrund bottnar i behovet av att få lätta på hjärtats alla känslor och tankar. Men även om hon ofta sjunger om sorg och det som gör ont är hon också en lysande symbol för att det finns en styrka i att våga vara skör.

Hennes röst har beskrivits som både överjordisk, underjordisk och utomjordiskt och vissa skulle nog säga att det vilar något smått magiskt över hela Moonica. Genom mystik och ödmjukhet är hon en artist som värnar om det nära och hjärtliga mötet mellan sig och sina lyssnare. Blir därför inte förvånad om du känner dig både hänförd och trollbundet när du möter henne live. Moonica Mac får dig nämligen att släppa taget om allt, förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

 “Stark & Sårbar är en debut som i sin all sin enkelhet skapar en stor känsla inombords.” – Gaffa

“En alldeles egen röst både poetiskt och rent sångmässigt” – Klingan, P2

VAD: Moonica Mac (SE) LIVE
NÄR: Fredag 19 november, 2021, 19:00, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: SLUTSÅLT
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Moonica Mac


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.