211105 : Pascal (SE) LIVE

Pascal är tillbaka med sitt sjätte album ‘Fuck Like A Beast’ och den 5 november kommer de och kör live på Babel!

PASCAL (SE)
Pascal är tillbaka med en större frustration än någonsin tidigare. Resultatet gör en inte besviken och ‘Fuck Like A Beast’ av deras mest kompromisslösa album hittills. Det är en uppvisning i desperat, slamrig, nervig rockmusik.

Även om alla låtar skrevs och spelades in precis innan pandemin slog till med full kraft så har det alltid funnits nåt i deras musik som passat utmärkt för såna här tider. Frustration och ilska över människors mentala instängdhet och trångsynthet har alltid legat nära Pascal och de levererar allt med en hunger och intensitet som hos någon som inte har något att förlora.

Det nattsvarta och ångestfyllda bärs upp av humoristisk vemodighet och kärleken finns där som ett räddningsplank, om man väljer att ta den. De har bemästrat refränger som borrar sig in som virus i hjärnan och är experter på sitt primitiva, nästan våldsamma sätt att hantera sina instrument. Bara att släppa taget och njuta fullt ut.

VAD: Pascal (SE) LIVE
NÄR: Fredag 5 november, 2021, 19:30, på scen 20:30.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 200 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 220 kr
ÅLDER:
13 år
SPOTIFY: Pascal


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.