211028 : Hygge pres. Linn Koch-Emmery (SE) LIVE

Linn Koch-Emmery kommer tillbaka till Malmö för att visa hur indierock ska låta när Klubb Hygge bjuder in till, just det, Hygge!

LINN KOCH-EMMERY
Sedan debuten 2017 har Linn Koch-Emmery snabbt etablerat en självklar plats på den internationella indiescenen. Nu har hon släppt sitt debutalbum Being the girl, som är ett lysande exempel på hur modern indierock kan låta 2021.

”För mig har låtskrivande alltid handlat mer om känsla än finess. I min värld är den bästa låten en plats där man kan gråta och springa samtidigt, som balanserar på gränsen mellan eufori och ledsamhet. Det här albumet innehåller allt ifrån rättframma gitarrpop-låtar, personliga känslohål till rakt av dagboksanteckningar och mörk humor med ironi som ett slags försök till självdistans” – Linn Koch-Emmery

Being the girl är uppföljaren till EP’n Waves från 2018, som bland annat ledde till utmärkelsen Framtidens Artist av P3 och Koch-Emmery’s första Europaturné med över 60 spelningar. Being the girl kan betraktas som tonsatta dagboksanteckningar som återspeglar delar ur hennes liv – från det att hon som 12-åring började lyssna på amerikanska och brittiska 90-talsband, lärde sig sina första ackord på en lånad gitarr, och blev besatt av tanken att någon dag få spela på Wembley – till händelser från de senaste åren.

VAD: Linn Koch-Emmery (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 28 oktober, 2021, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Linn Koch-Emmery


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.