211021 : Ulrik Munther (SE) LIVE - Support: Ture Butler (SE)

Nu kommer Ulrik Munther äntligen tillbaka till Malmö för en intim spelning!

ULRIK MUNTHER (SE)
Ulrik Munther är sin ringa ålder till trots en av våra mest rutinerade artister och har under sin karriär turnerat i såväl Norden som USA. Den 21 oktober ger han sig ut på en exklusiv miniturné i Sverige med start på Babel i Malmö.

Allt börjar dock den 19 oktober med en intim spelning vid öppnandet av vernissagen på Way Gallery.

– ”Put Your Self Out There” började som ett musikprojekt, men med hjälp av konstnären Simeon Frohm har även en visuell värld tagit form. Det handlar mycket om identitet. Innan man kan ställa ut sig själv nånstans behöver man ju hitta sig själv. Samtidigt som jag tror det är omöjligt att hitta sig själv/bli någon/något om man inte aldrig utsätter sig. Tankarna som inspirerat text och musik är även utgångspunkten för det visuella uttryck som växt fram, berättar Ulrik Munther om projektet.

Utställningen är ett perfekt exempel på hur gränserna mellan olika uttryck lätt kan suddas ut beroende på sin kontext och kanske kan ett besök i gränslandet till och med tillföra något till originalverket? ”Put Your Self Out There” är lika mycket en färd genom Ulrik Munthers tankevärld som ett musikaliskt uttryck. Genom att forska i jaget har nya insikter uppkommit och reflektioner funnit sin plats, vilka sammanvävs med ett personligt musikaliskt uttryck.

VAD: Ulrik Munther (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 21 oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: Ture Butler
FÖRKÖP: 295 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER:
 13 år
SPOTIFY: Ulrik Munther


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.