211014 : Efterklang (DK) LIVE - Support: Love Truls (SE)

Efterklang kommer tillbaka till Babel med sin gränslösa och helt fantastiska indiepop!

EFTERKLANG (DK)
Efterklang har alltid gått sin egen väg. Från deras tidiga, mer elektoniskt drivna postrock till senare fältinspelningar bland sönderfallande byggnader i närheten av Nordpolen har de danska ljudäventyrarna alltid genomsyrats av en gränslös entusiasm. 2019 släppte Efterklang sitt femte album ”Altid Sammen”, som dessutom var första gången de jobbade på sitt modersmål. Det blev startskottet på en lång, utsåld turné som tog dem över merparten av Europa. Sen kom pandemin.

Nu är bandet, som består av barndomsvännerna Mads Brauer, Casper Clausen och Rasmus Stolberg, aktuella med en ny skiva, som släpps senare under 2021. Därmed är det även på nytt dags att uppleva bandet i dess bästa element – live.

Med den nya skivan i ryggen åker Efterklang ut på en sex månader lång turné och skämmer bort fansen i Malmö med en spelning på Babel 14 oktober.

VAD: Efterklang (DK) LIVE
NÄR: Torsdag 14 oktober, 2021, 19:30, på scen 20:30.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP:tickster.com
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Efterklang


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.