211002 : Hygge pres. Division 7 (SE) + Silverkulten (SE)

Den 2 oktober gör Division 7 efterlängtad Malmöpremiär på Babel tillsammans med magiska Silverkulten. Det kommer att bli en legendarisk Hygge-kväll!

DIVISION 7 (SE)
Division 7s musik har på håll beskrivits som en blandning av Florence Valentin och Hurula.

Lägg till Springsteensax och Stonesgitarrer så har du soundet i ett nötskal. Ta på er dansskorna och kom till Babel för en kväll i divisionens regi!

Giget är ett stopp på turnén i kölvattnet av den nya EP:n ”Bered en plats för…” som släpptes den 21 maj.

“Bered en plats för…” visade att Division 7 är tillbaka med besked och det råder ingen tvekan om att bandet har befäst sin plats på den svenska indiekartan. EP:n – med bl.a. singlarna Majorna och Sensöndageftermiddag – togs emot av hyllningskörer i musikmedia och har på flera håll beskrivits som bandets bästa hittills.

SILVERKULTEN (SE)
Från att ha släppt sitt senaste album några dagar innan klubbarna och ligorna gick på säsongsuppehåll våren 2020, så har Silverkulten hunnit byta både församlingslokal, laguppställning och ljudinställning.

Tidigare har kulten fått ta emot glada tillrop som t.ex. årets indiedebutant (HYMN), en nominering till årets genombrott (GAFFA) och “Det är de medryckande melodierna som är den gemensamma nämnaren och
Inför den kommande säsongen har den nu malmöbaserade popgruppen en ny inställning till livet och några nya låtar att dela med sig av. Blir det punkigt, rockigt eller poppigt spel? – Det återstår att se, kollektiv indie blir det åtminstone.

VAD: Hygge pres. Division 7 (SE) LIVE
NÄR: Lördag 2 oktober, 2021, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Division 7


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.