201126 : Hygge pres. Majorelle Blue (MÖ) + Hejsan Svejsan (MÖ) - INSTÄLLT - NYTT DATUM INOM KORT

Hygge är äntligen tillbaka och på scen ställer sig inga mindre än lokala favoriterna Majorelle Blue och Hejsan Svejsan!

MAJORELLE BLUE (MÖ)
Ett gäng livetagningar i Tambourine Studios, under våren 2020 resulterade i vad Kult Magasin utropade till “Indiesveriges kanske mest välgjorda EP för i år”. Kvicka texter och charmig töntighet sammanfattar deras personlighet. Lägg till klistriga melodier (som du antagligen kommer tralla på i veckor), så har du Majorelle Blue.

Med deras egna blandning av mjukt och hårt förs de ofta samman med indiepop och riot grrrl-scenen från det tidiga 90- och 00-talet. Några av deras egna influenser till musiken sträcker sig från Alvvays, Le Tigre, PJ Harvey, Mike Krol, Blur, Pixies, och Cocteau Twins.

Hittills har Majorelle Blue släppt två EPs och en singel, de två senare med det lokala skivbolaget Svart Kaffe Records. Bandet har blivit uppmärksammade på både svenska och utländska bloggar, lokala medier och spelats på radio i Berlin och Spanien. Live har de med sig en energiskt hemtrevlig närvaro och ett löfte om att indie fortfarande lever.

HEJSAN SVEJSAN (MÖ)
Äntligen en popgrupp i stan! Härmed bjuder vi dig till en hejdundrande livekonsert. Förblindas, förbluffas och än en gång förälska dig i ömma toner och svängiga melodier.

“De är helt okej. Bättre än Beatles iallafall” – Per

VAD: Hygge pres. Majorelle Blue (MÖ) + Hejsan Svejsan (MÖ)
NÄR: Torsdag 26 november, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 50 kr (inkl. förköpsavg.) på billetto.se.
I DÖRREN: 50 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.