201003 : floats (SE/NO) RELEASEFEST + Astrid Melén (SE) - SLUTSÅLT

Med sina lyriska melodier, fartfyllda blåsslingor, mångfacetterade texter och kaxiga grooves bjuder floats in till en helaftons konsertkväll på Babel för att fira släppet av sin debutskiva ‘Roadwork Ahead’.

FLOATS (SE/NO)
floats är en septett med både svenska och norska medlemmar som bildades i Skåne 2017. Det är egenkomponerade låtar med rötter i jazzen men även starka influenser av soul och pop. Det blir energifylld musik med fartfyllda brasslingor, svängiga beats och intrikata solon som kan få vilket tak som helst att lyfta!

Det kommer vara groovigt, det kommer vara svängigt och det kommer vara energi som kommer få taket att lyfta – följ med på resan!

ASTRID MELÉN (SE)
Numera Malmöbaserade Astrid Melén skapar alternativ indiepop i ett musikaliskt landskap av både nerv och finess. De uttrycksfulla och moderna kompositionerna, tydligt influerade av jazz och soul, byggs upp av hälften elektroniska och hälften akustiska ljud.

På scen står hon för rattandet av vokalpedaler och synthljud, men med sig till Babel har hon också Martin Liljeroth på elektroakustiskt slagverk och Albin Andersson på elbas. Första EP-släppet är planerat till våren 2021.

VAD: floats (SE/NO) LIVE – RELEASEFEST
NÄR: Lördag 3 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.