201002 : Koala Bar (SE) RELEASEFEST + Loljud (SE) - SLUTSÅLT

Hyllade garagepop-duon Koala Bar är äntligen tillbaka och den 2 oktober blir det releasefest på Babel!

Saga OlsénKOALA BAR (SE)
Koala bar är en malmöbaserad garagepop-duo som verkat ihop sedan 2015. Under hösten 2018 släppte de sitt debutalbum Di Sorte som blev hyllat av musiktidningen Gaffa. De är aktuella med sitt andra album Ethos Pathos Locos som släpps 25/9 2020.

Den 2 oktober firar de sitt skivsläpp med releasefest och konsert på Babel! Kom, lyssna och köp vinylen!

Pablosu PhotographyLOLJUD (SE)
Loljud, som har jämförts med artister som The Knife, Björk och Sia, känns igen för sitt tvärkonstnärliga och oförutsägbara förhållningssätt till elektronisk musik. Som en samlare av läten silar hon världen med en håv. Vattendroppar, radiobrus och mobilalarm fastnar i nätet. Oljud, det som bokstavligen går att plocka ur hennes artistnamn, är inte bara överraskningar som glimmar till i produktionen, utan konceptuella byggstenar som för berättelsen framåt.

I våras släpptes hennes debutalbum The Phases, en triptyk uppdelad i tre EP:n via skivbolaget Synth Babes. The PrePhase släpptes november 2018, The Acute Phase December 2019 och The Recovery Phase släpptes 27 mars 2020 tillsammans med hela albumet exklusivt på vinyl.

”9/10 Skandinavisk elektropop när den är som vackrast. Inom artisten Loljud bor en elektrodrottning med finurlig
kreativitet och livlig fantasi.” Zero Magazine

”If you don’t visualize what a mermaid sounds like, please listen to this” – Nordic Simit Mag

VAD: Koala Bar (SE) RELEASEFEST – Support: Loljud (SE)
NÄR: Fredag 2 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Slutsålt
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Koala Bar, Loljud


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.