121115 : Linnea Henriksson (SE) LIVE - Support: [SEK] (MÖ)

Äntligen kommer Malmö-bekantingen Linnea Henriksson till Babel för att bjuda på sin fantastiska pop.

LINNEA HENRIKSSON
Linnea Henriksson fick sitt stora genombrott 2010 i TV4’s succéprogram Idol. Hon charmade tittarna varje vecka med sin jazzröst och spektakulära dans. Linnea Henriksson gjorde tydligt för svenska folket att hon är en artist att räkna med långt efter programmets slut.

Det var då en av Sveriges kändaste artister fick upp ögonen för henne. Orup har tillsammans med Linnea skrivit och spelat in debutalbumet som snabbt blev en succé. Första singeln Väldigt Kär/Obegripligt Ensam plockades direkt upp av P3 och har spelats flitigt sedan dess. Andra singeln Alice tog henne till ännu högre höjder och nu har tredje singeln Lyckligare nu gjort henne till en av Sveriges mest spelade artister på Spotify.

[SEK]
Osignad fantastisk pop på svenska. Det har gått snabbt för [SEK] och under ett par få månader har bandet spelat på bland annat Malmöfestivalen, Debaser och Sommarscen och blivit omskriven i tidningar och radio. Nu är det dags för [SEK] att ta sig äran till att förpeppa vännen Linnea Henriksson. Missa inte det!

Konserten görs tillsammans med FONO-produktion

VAD: Linnea Henriksson (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 15 November 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: [SEK]
DJs: Elin & Kalle (På Jam)
FÖRKÖP: 180 kr + förköpsavg. Student – 120 kr + förköpsavg. (med giltigt studentkort). Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18)
I DÖRREN: 200 kr. Student – 140 kr (med giltigt studentkort).
ÅLDER: 13 år.
WWW: linneahenriksson.se, Linnea Henriksson FB-page, sekmusik.se, [SEK] FB-page
SPOTIFY: Linnea Henriksson
TWITTER: twitter.com/linneahendrix