110122 (1) : Trummor & Orgel feat. Ebbot Lundberg (SE) LIVE - Support: BEAST (SE)

Trummor & Orgels meritlista rymmer tre fullängdsalbum, en EP, ett hundratal omsusade liveuppträdanden, filmmusik i storproduktioner som Allt Flyter och ett långvarigt samarbete med Ebbot Lundberg från The Soundtrack of Our Lives. Kort sagt är Trummor & Orgel älskade av såväl publik och kritiker som bransch och musikerkollegor. Det senaste albumet Visions som släpptes i november 2009 gav bandet en Grammisnominering.

Trummor & Orgel feat. EbbotDuon bildades hösten 2003 i Uppsala av bröderna Anders och Staffan Ljunggren. Med endast två instrument på scen skapar T&O tillräckligt med ljud för en fulltalig rockgrupp. Blandningen av jazzgrooves och rockriff känns helt naturlig och jazzigare inslag (från t ex den legendariske hammondpionjären Jimmy Smith och orgelsväng á la Brian Auger & The Trinity) blandas med rockigare uttryck hämtade från sextiotalets psykedeliska guldålder.

Vi har utöver den fantastiska duon möjligheten att erbjuda den unika konstellationen med Ebbot som magisk touch. Oavsett om duon spelar på egen hand eller med Ebbot som gästsångare är publiken garanterad en upplevelse i absolut världsklass.

BEASTBEAST – Malmöduon BEAST som även de spelar med endast trummor och orgel gör overklig musik för verklighetens folk. En best som gör det repetetivt och dansant. En perfekt uppvärmning för vad som komma skall.

Konserten görs i samarbete med Fono Produktion.

VAD: Trummor & Orgel feat. Ebbot Lundberg (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 22 januari, klockan 19:00-23:00, på scen 20:00
SUPPORT: BEAST (SE)
DJ: Cecilia Flink (Kristallen)
ENTRÈ: 165 kr + 15 kr i förköpsavgift. Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18). 180 kr i dörren.
ÅLDER: 13 år, efter 23.00 20 år
WWW: myspace.com/trummorochorgel, trummororgel.com, facebook.com/beast
SPOTIFY: Trummor & Orgel, Ebbot Lundberg, The Soundtrack of Our Lives