101120 : Crystal Castles (CAN) LIVE - Support: Male Bonding (UK). SLUTSÅLT! Vi hänvisar till Tricks efterfesten

I november kommer äntligen den kanadensiska electroduon Crystal Castles till Malmö och Babel med sina hårda och gränslösa distortionerade discopop. Inte en sekund för tidigt släpper Crystal Castles en uppföljare till sin lika lysande som sönderhyllade debut.

Nya skivan, som för enkelhetens skull fått titeln Crystal Castles (II), beskrivs som en neonglödande apokalyps: aggressiv och gränslös.

Crystal_Crystal_Press2Kända för sina fantastiskt energiska livespelningar som kan jämföras med att stirra in i ett stroboskop samtidigt som man får en smäll på käften… på ett bra sätt.

Att Alice Glass blivit utsedd till världens coolaste person i NME är inte svårt att förstå. Modevärlden hyllar henne för hennes rockhedonistiska stil men hon hävdar själv att: “My look is more grandmother’s leftovers than heroin chic..[..]..She didn’t leave me any of her cool clothes from the Forties, just her cheap polyester stuff.”

Nu med närmare 40 miljoner spelningar på myspace och otaliga turnéer på världens största festivaler är det nu äntligen dags för kristallslotten att röja i kyrkan på spångatan.

Videos på vad ni har att vänta:
http://www.youtube.com/watch?v=Y1svPxH2MbI&feature=player_embedded

VAD: Crystal Castles (CAN) i samarbete med Tricks/Tricks/Tricks
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 20 november klockan 20:00–23:00, på scen 21.00
SUPPORT: Male Bonding (UK)
ENTRÈ: SLUTSÅLT! Vi hänvisar till Tricks efterfesten som kommer upp inom kort
ÅLDER: 13 år, 20 år efter 23.00
WWW: www.myspace.com/crystalcastles, www.crystalcastles.com, myspace.com/malebonding
SPOTIFY: Crystal Castles, Male Bonding