100528 : Klubb LIVING - KBH KARTEL & DENZ (DK)

Trots att det bara är en bro bort så missar vi ofta att Köpenhamn har en enormt levande hiphop-scen. I Danmark och inte minst Köpenhamn har den inte varit en tillfällig trend utan konstant verkat under ytan, eller snarare på gatorna i Vesterbro, Norrebro och ända till stadens absoluta ytterområden. Från dessa gator kommer KTH Kartel.

KTH Kartel är långt mer än bara en dansk hiphopgrupp. De är en musikfamilj som etablerades 2007 och snabbt vuxit till en omåttligt populär hiphopakt i vårt grannland. Nu får Malmö-publiken en chans att ta del av detta!

Klubb LIVING 28 majFör musiken på stora dansgolvet står som vanligt Million Vibes. Bakom skivspelarna finns Will Jam som annars är resident på Malmös klubb No. 1 – Kärleksklubben. Det blir det bästa inom reggae och dancehall.

Jonas Arbsjö och Wilson Soto levererar i vanlig ordning stordåd i bardelen. Mr. Arbsjö var tydligen så bra på Klubb Living senast att folk krävt honom tillbaka! Förvänta er hiphop, r&b, soul och funk på det mest smakfulla vis.

VAD: Klubb LIVING – Finest In Dancehall Reggae, UK Funky, Afrobass & Hip Hop
NÄR: Fredag 28 maj klockan 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: KBH KARTEL & DENZ (DK)
DJs: Will Jam (Million Vibes), Jonas Arbsjö (Swimfast), Wisson Deejay soto
ENTRÈ: 100 kr
ÅLDER: 20 år
WWW: myspace.com/Millionvibessound, myspace.com/kbhkartel, myspace.com/denzip