090227 (2) - Klubb LIVING – Serengeti (Live) - A Caribbean Soca, Ska, RnB & Dancehall Anthems Night

Har du planer för fredagen den 27:e Februari? Glöm dom och skriv in Klubb Living i din almanacka. Då är det dags att släppa alla eventuella tidigare förpliktelser och komma till Babel för att dansa upp en rejäl träningsvärk till gamla och nya karibiska rytmer tillsammans med reggae/dancehall-bandet Serengeti och DJ: Million Vibes Sound, Gordito, Soca Revolution & Reggae Scorcher.

LogoSerengeti som består av Stina ”Mästerkatten” Göransson och Liza ”True” Mukasa gör tillsammans något som inte många i Sverige vågat sig på ännu, nämligen att leverera dancehall och modern roots reggae på engelska! Dessa två kvinnor med rötterna i Göteborg har du tidigare hört sjunga eller producera tillsammans med bl a Governor Andy, Äkta Kärlek, Shadlimz, Jaqee, eller Kapten Röd. Sedan duon startade sitt kreativa arbete i februari 2008 har de hunnit med att bland annat spela på Europas största reggaefestival Rototom Sunsplash i Italien, reggaefestivalen Yardie Days i Sundsvall och Uppsala Reggaefestival samt gjort ett stort antal uppskattade klubbspelningar.

Klubb LivingNyligen släppte Göteborgsproducenten Partillo en dubbel-CD med namnet ”Högre Standard”. Där hittas två rykande färska spår med Serengeti ”We Run Tings” och ”Make You Feel Better”. Den senast nämnda låten har redan spelats i P3 på Papa Dees P3 Rytm ett flertal gånger och är nyligen släppt som plattans andra radiosingel. I aftonbladets recension omnämndes Serengeti som en ”positiv överraskning som kan bli Sveriges svar på Nina Sky”.

I kyrkan trängs Million Vibes med Soca Revolution och Dj Gordito kring skivspelarna och dundrar ut en härlig blandning av dancehall, reggaeton, soca och annat svängigt. Om man känner för att ta det lite lugnare finns Reggae Scorcher till hands i puben där de masserar din själ med oldschool reggae, rocksteady och ska. Det kostar att komma in och du måste vara 20 år gammal.

VAD: Klubb LIVING
NÄR: Fredag 27 februari klockan 22.00-03.00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Serengeti
DJ: Million Vibes Sound, Gordito, Soca Revolution & Reggae Scorcher
ENTRÈ: 100 kr
ÅLDER: 20 år
WWW: myspace.com/theserengeti, myspace.com/millionvibessound, boomwahdis.blogspot.com, myspace.com/socase, myspacecom/reggae_scorcher