201113 (2) : Loungin & Vibin

På fredagar och lördagar öppnar vi upp Babel 23:30-03:30 för riiiiiiktigt gött häng med restriktionsenlig distansering och endast bordsservering.

KYRKAN – Kyrkans 3 plan har förvandlats till ett partyhäng utan dess like. Här är det sommar året om med Babels fest-anda all over the place.

Vi har skapat en lounge med den klassiska och helt magiska nattklubbsviben som alltid infinner sig på Babel när helgen är igång!

Det blir som alltid musiken ni längtat efter och baren förser era loungebord med skratt, bubblor och en het vibe! Så släng på dig din bästa outfit och dra med dina vänner på ett gött festhäng på Babel!

VAD: Babels Lounge
NÄR: Fredag 13 november, 23:30–03:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ENTRÉ: Bordsbokning –> Babels Facebook. Drop in endast i mån av plats. OBS! – Begränsat med platser.


Vi följer självklart folkhälsomyndighetens råd och restriktioner för event, bordsservering och distansering och vi önskar att ni också gör det.

Tvätta händerna, se till att hålla avstånd till andra sällskap, beställ sittande vid borden och hjälp oss att undvika all form av trängsel.

Är ni sjuka eller uppvisar minsta symptom – STANNA HEMMA


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.