100220 : Kärleksklubben – Special Guest: Dj Cobra Krames (Brooklyn, New York)

Hawaii i onsdags blev en megasuccé! 450 lovers samlades under Babels tak och dansade stjärtarna av sig under en kväll som kommer förgylla våra minnen lång tid framöver. Det var precis den pepp vi behövde, och har till på lördag bjudit in en alldeles speciell gäst – DJ Cobra Krames från vår favoritplats på hela planeten, Brooklyn, New York.

KärleksklubbenCobra Krames är en dröm-DJ

Den rödlätte brooklynbon har under sina 10 år i NY:s partysväng hunnit med mycket. Han brukar dela scen med bland andra Diplo, M.I.A. och Steve Aoki. Han ordnar stans fetaste klubbkvällar, och turnerar i både USA och Europa. Han har levererar remixer och tracks som har snappats upp av bland andra Crookers (Day n Night) och DJ-legenden Stretch Armstrong till deras mixtapes och radioshower.

Han är en sådan player som får “händer i luften och folk upp på scenen” och på lördag kommer han till Malmö för att work his magic på Kärleksklubben. Det kommer bli episkt, som man brukar säga på Internet.

En Kärleksklubb är ingen Kärleksklubb utan Skånes Rythm Provider Nummer Ett – DJ Jesaja som självklart är på plats och delar bås med Cobran. Vi har även bjudit in Jonas Arbsjö som alla vet är en av traktens grymmaste DJs. Dessa två herrar står för den lokala förankringen och mjukar upp damernas höftleder innan Cobra Krames tar över och visar vart det så kallade skåpet ska stå.

I baren styr funken våra steg. J-Ro, Möllans Comptonambassadör, har lovat att spela ett unikt boogie- och funkset. Tillsammans med sig har han Helsingborgshjälten DJ Devastate och borgmästaren Besh One som ser till att det blir FUNK, FUNK, FUNK!!! och DANS, DANS, DANS!!! & det finns en stor chans att det kommer en urladdning utav Hip hop Classics ngn gång under kvällen i baren..

Don’t blame it on the sunshine, don’t blame it on the moonlight – Blame it on Kärleksklubben

Förköpet är såklart på Sneakers N Stuff – Davidhallsg.19

VAD: Kärleksklubben – Special Guest: Dj Cobra Krames (Brooklyn, New York)
NÄR: Lördag 20 februari, klockan 23–03
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Dj Dj Cobra Krames (Brooklyn, New York), Jonas Arbsjö, Jesaja (Kärleksklubben),  Besh One (Kärleksklubben), J-Ro & DJ Devastate
ENTRÈ: Förköp 100 kr på Sneakers N Stuff (Davidshallsg. 19)
ÅLDER: 20 år
WWW: facebook.com/event.php?eid=346931641728&ref=ts