230425 : Doc Lounge - The Bankers Trial

Tisdagen den 25 april visar Doc Lounge filmen The Bankers Trial hos oss på Babel, missa inte det!

The Bankers Trial
Fem medellösa medborgare gav sig ut på ett korståg mot de mäktigaste figurerna i det finansiella systemet i Israel – och besegrade dem.

Efter att hans flickvän utfärdas ett olagligt återtagandebeslut inleder advokat Barak Cohen en offentlig kampanj mot cheferna för Israels banksektor.

 

Det var bakgrunden till stämningsansökan mot advokat Cohen och hans medaktivister. De allvarliga brottsanklagelserna kom direkt från ett utpressningsfall, men Barak och hans vänner lät sig inte skrämmas. För dem var detta ett gyllene tillfälle att vända på steken och förvandla rättegången till ett åtal mot Israels banksektor.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.


VAD: Doc Lounge – The Bankers Trial
NÄR: Tisdag 25 april, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: på Billetto
ENTRÉ: 120 kr, student/pensionär 100 kr, Doc Lounge Guldkort 450 kr (ger fri entré till alla säsongens ordinarie visningar)
WWW: doclounge.se/malmo


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.