211207 : Doc Lounge pres. Trust Me - Säsongsavslutning

Det är dags för Doc Lounges säsongsavslutning och vi bjuder in till den fantastiska filmen Trust Me!

TRUST ME
Vid 20 års ålder prydde Ahmed Wahleed förstasidorna på alla norska tidningar då han hade uppfunnit ett mobilbatteri som laddades med solljus. Lysande! Precis vad världen behövde. Men världen behövde också en riktigt bra historia, om en ung man med rötter i Pakistan, som slog igenom som tech-entreprenör och som nu hyllades som en Norges Mark Zuckerberg. Journalister, ministrar, till och med Norges kronprins stod på rad för att få träffa den karismatiske Ahmed. Detta är bara början av Emil Triers film om hype, illusioner och lätta pengar.

I en mästerlig upplösning blir denna otroliga rövarhistoria ett bevis på att verkligheten ibland faktiskt kan överträffa dikten, både vad gäller intriger och tragedier. Men ‘Trust Me’ är också en psykologiskt skarpsinnig film helt i tiden, när till synes vem som helst, bara en har en bra idé och en ännu bättre story, kan lyftas upp och bli hyllad som en kung.

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

VIKTIGT – Vid ankomst krävs uppvisande av vaccinationsbevis plus giltig legitimation enligt folkhälsomyndighetens restriktioner för allmänna sammankomster. Mer info –> Vaccinationsbevis – Information

VAD: Doc Lounge
NÄR: Tisdag 7 december, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Förköp på Kulturcentralen
ENTRÉ: 100 kr, student/pensionär 80 kr
WWW: doclounge.se/malmo


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.