230408 : Den stora Påskfesten

Babel slår upp portarna på Påskafton för att ställa till med den roligaste och absolut fetaste påskfesten! AFROBEAT MADNESS har premiär! LÖRDAG 8 april. En Påskfest fylld med det bästa inom Afrobeat, Moombah, Dancehall, Salsa, Bachata, Reggaeton + massa madness vibes! Se fram emot två dansgolv som kickar ut det negativa och celebrerar livet med intensitet, värme och karneval!

AFROBEAT MADNESS
Malmös enda renodlade Afrobeat-klubb tar oss till nya höjder och äventyr. Dansgolvet är maxat & i högtalarna pumpas endast de bästa rytmerna med tung bas.

Afrobeat Madness är klubben som tar oss till nya höjder och äventyr. Förvänta er ett dansgolv som är LIT och i högtalarna pumpas Wizkid, Fuse ODG, L.A.X, D’Banj, Mr Eazi, Kcee, Flavour, Olamide, Timaya, Davido, Tekno, Wande Coal, P-Square, Tiwa Savage och Maleek Berry.


aforbeat påsk


VAD: DEN STORA PÅSKFESTEN på Babel
NÄR: Påskafton Lördag 8 mars, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: DJ BAE + DJ CUERVO
FÖRKÖP & I DÖRREN: 125 kr på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett (OBS, endast begränsat antal)
PS! Fri entré till 00:00,  (obs! Begränsat med platser)
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.