240823 : Semesterklubben

Välkommen till Semesterklubben, den ultimata flykten från vardagen! Med pulsande musik, spektakulär ljussättning och en atmosfär som får dig att känna dig som om du vore på en exotisk semesterdestination. Våra DJ:s kommer att leverera en mix av tropisk house, Shatta hits, summer beats och afro-rytmer.

  ҉  SEMESTERKLUBBEN  ҉
Stig in i vår semestervärld och upplev en färgsprakande fest där palmblad dansar i takt med den pulserande musiken. Njut av vårt urval av tropiska drinkar som tar dig till soliga stränder och kristallklart vatten. Våra bartenders är experter på att skapa smakexplosioner som får dig att känna dig som en riktig semesterfirare – hela sommaren!

Vi kommer att strömma ut pulserande kärleksbeats av tropisk house, Shatta hits, summer beats och afro-rytmer – allt som hör sommaren till. Vi träffas, dansar och svettas i semesterns tecken!

Välkommen till vår klubbfamilj där vi skapar semesterkänslan varje natt!  Med ett neonbelyst dansgolv och en Ibiza-inspirerad atmosfär är du redo för Semesterklubben på Babel!


VAD: Semesterklubben
NÄR:
Fredag 23 augusti, 00:00-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: DÄÄG
FÖRKÖP / FRIBILJETT + serviceavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 
Attenda evenemanget på fb för fri entré till 01:00 (begränsat antal), sedan 70 kr
ÅLDER: 18 år
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, flipflop/sandaler eller badkläder.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.