231214 : På Tapeten enligt Kasper och Jens - Livequiz

Malmö! Vi välkomnar er tillbaka till Malmös kanske bästa quiz: ”På Tapeten enligt Kasper och Jens” – livequizet som kommer att ge dig en kväll fylld av skratt och kunskap under fyra datum i höst!

På Tapeten enligt Kasper och Jens – Livequiz
Under fyra kvällar håller quizmasters Kasper och Jens låda om allt man kan tänkas fundera på mellan himmel och jord på Babels scen! Vaddådå, undrar ni?

Jo, en högst interaktiv frågesport i fyra ronder om allt möjligt som vi funderat över på sistone.

Förra säsongen fylldes kyrkan av quizare som var redo att tävla, sedan dess har det hänt en massa nya saker som Kasper och Jens under fyra kvällar reflekterar högt över och ställer frågor om. Ett quiz med extra mycket livekänsla om allt som är på tapeten just nu, enligt Kasper och Jens.

Kasper och Jens, tar med dig på en resa genom knepiga frågor, intressant fakta och en dos humor. Max fem personer i varje lag, så ta med dig dina skarpaste kompishjärnor och var med och utmana dina vänner genom att boka bord via [email protected] . Förutom äran och beviset på dina kunskaper kommer vi självklart att belöna de bästa deltagarna med fantastiska priser!

Passa på och testa på vår nya matmeny mellan quizets kniviga frågor!

7 september
5 oktober
7 november
14 december


VAD: På Tapeten enligt Kasper och Jens – Livequiz
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: 14 december – 18:00, quizstart kl 19:00 (återkommande)
QUIZMASTERS: Kasper och Jens
ENTRÈ: 40 kr i dörren – Boka bord på [email protected]


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.