231124 : AfroPiano

Fredagen den 24 november välkomnar vi vår speciella kväll AfroPiano – där Paris möter Afrika! Med oss har vi ingen mindre än DJ CB BANGES!

AfroPiano får dig att känna som att du kliver in i hjärtat av Paris, samtidigt som du omfamnas av den pulserande andan av Afrika. Här slår vi ihop fransk musik med rytmen av French urban, Amapiano, Afrohouse, afrobeat, hiphop och RnB. Du kommer höra låtar allt från “N’y pense plus”av Tayc till “My Salsa” av Franglish. Vi välkomnar DJ CB Banger som med sin passion för fransk musik förenar världar och skapar minnesvärda upplevelser på dansgolvet! 

★ CB BANGERS ★
DJ CB Bangers  kommer med sin förmåga att blanda fransk musik med French Urban, Afro House och Amapiano i kreativa mashups ta musik till helt nya nivåer. Hans specialitet är att skapa en ljudupplevelse som tar dig på en musikalisk resa över kulturer och rytmer. Från de franska gatorna till Afrikas pulserande hjärta och tillbaka igen

CB Bangers började sin resa som musikproducent från grunden, och år 2020 tog han steget in i DJ-världen. Sedan dess har han fortsatt att växa och utvecklas för varje år som gått. Han driver ett eventföretag tillsammans med sina två kusiner under namnet J.O.C Events. Han har även varit förband åt Davido på Annexet i Globen tillsammans med rapparen Seedy. Dessutom har han haft äran att öppna för Keblack & Vegedream på Colosseum i Globen.


VAD: AfroPiano
NÄR: Fredag 24 november, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: CB BANGERS & RAY HAMMERTIME
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 (begränsat antal) , sedan 125 kr
ÅLDER: 18 år fram till 01:00, sedan 20 år i dörren.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.