231028 : Bonanza pres. Black Moose

Bonanza fortsätter att skapa oförglömliga nätter fyllda med tropisk mystik och pulserande rytm. Välkommen till en värld där hösten blir allt annat än grå – Malmös mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom 𝐫&𝐛, 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞𝐡𝐚𝐥𝐥, 𝐡𝐢𝐩𝐡𝐨𝐩, 𝐚𝐟𝐫𝐨𝐛𝐞𝐚𝐭, 𝐚𝐦𝐚𝐩𝐢𝐚𝐧𝐨 𝐨𝐜𝐡 𝐫𝐞𝐠𝐠𝐚𝐞𝐭𝐨𝐧! Lördagen den 28 oktober!


✧ ˚ · . Vardagsrummet och party-kyrkan delar hus!⁠ ✧ ˚ · .

✧𝐊𝐘𝐑𝐊𝐀𝐍: Bonanza bjuder på en super lördag! Det blir alltså ett äventyr denna lördag, en musikalisk resa från New York till Favelan i Rio de Janeiro och allt däremellan. 𝐃𝐀𝐍𝐂𝐄𝐇𝐀𝐋𝐋 – 𝐑𝐄𝐆𝐆𝐀𝐄𝐓𝐎𝐍 – 𝐀𝐌𝐀𝐏𝐈𝐀𝐍𝐎 

⁠✧𝐕𝐀𝐑𝐃𝐀𝐆𝐒𝐑𝐔𝐌𝐌𝐄𝐓 𝐢𝐬 𝐛𝐚𝐜𝐤!– Vardagsrummet är en oas i det stora hela. Det som tidigare var lilla baren har nu förvandlats till Malmös bästa häng. Viben är total och vi skrattar, tramsar och sippar på bubblande cocktails! 𝐑&𝐁-𝐀𝐅𝐑𝐎𝐁𝐄𝐀𝐓-𝐇𝐈𝐏𝐇𝐎𝐏 

✧ BLACK MOOSE ✧
Black Moose är en av Sveriges, om inte Nordens, största urban-DJ med rekordmånga bokningar över hela världen.. Han har arbetat med välkända svenska akter som Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz, Dani M, Einar, Medina och öppnat för internationella artister som The Game, Davido, Ice Cube, Wiz Khalifa, Burna Boy, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def, Bone Thugs N Harmony.

Black Moose blev den första DJ:n någonsin som vunnit Kingsize Magazine ”DJ of the year”-priset tre år i rad. Black Mooses unika spelstil har gett honom möjligheten till internationella samarbeten och han kan titulera sig som ambassadör för bolag som Sms Audio (50 Vent) Puma, Clean Drinks, Moose Knuckles, Adidas m.m. Under sommarmånaderna spelar Moose flitigt på klubbar och festivaler i både Sverige och övriga världen.

Så snurra in i hösten med oss på Malmös hetaste klubb – där Bonanza fortsätter och den tropiska känslan aldrig tar slut.  Oavsett om du är en hängiven nattklubbsentusiast eller ny på scenen, lovar vi en natt fylld med 𝐆𝐥ä𝐝𝐣𝐞, 𝐣𝐮𝐛𝐞𝐥 𝐨𝐜𝐡 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐬!


VAD: Bonanza pres. BLACK MOOSE
NÄR: Lördag 28 oktober, 2023, kl 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: BLACK MOOSE & RAY HAMMERTIME
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 , sedan 125 kr
ÅLDER: 20 år, 19 år med förköpsbiljett! (obs! begränsat antal biljetter för 19år)

Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.