231014 : R&B Klubben

Vi välkomnar er till vår fetaste klubb! Lördagen den 14 oktober tar r&b och hiphop över Babels dansgolv. Vi utlovar en hot and heavy R&B klubb!

Det finns inget bättre än att bli blessad av sin bästa R&B. Lördagen den 14 oktober lovas de bästa vibbarna och maraton-dans till låtarna vi älskar att gå loss till, All Night Long! Vi kör två dansgolv med det bästa inom hip hop och R&B med inga mindre än BAE & ALAIN bakom spakarna!

✦Självklart har vi hela huset öppet!✦

En total nostalgi-tripp mixat med moderna klassiker. Från 90-talets guldålder till dagens största artister. Vad sägs om Janet Jackson eller SZA? Mary J Blige eller Solange?

Det finns såå många guldkorn som kommer att dansas till. Märk kvällen i kalendern, because it’s going DOWN!


VAD: R&B Klubben
NÄR: Lördag 14 oktober, 2023, kl 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: BAE & ALAIN
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 , sedan 125 kr
ÅLDER: 20 år, 19 år med förköpsbiljett! (obs! begränsat antal biljetter för 19år)

Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.