230922 : Bongos - Havana Flow - Kevin Edmond live!

DJ-duon Cuervo & Alain hälsar er välkomna tillbaka till BONGOS, den 22 sept. Bongos expanderar och vårt vardagsrum byter skepnad för en natt och blir HAVANA FLOW a Cubáton! Dessutom har Bongos bjudit in Kevin Edmond som kommer att bjuda några av hans bästa låtar och en rytmisk show! En kväll av Latin houseAfrobeat och Moombahton m.m. 


✦ Självklart har vi hela huset öppet!✦

✦ KEVIN EDMOND LIVE PÅ SCEN 
Kevin Edmond, 28-årig Svensk artist med en kulturell bakgrund som influerar hans musik. Med låtarna ”Suave” och ”Favela” tar han dig både till Kosovo och Chile, två platser som är rotade i hans bakgrund. Med hans brinnande passion för latinmusik skapar han en rytmisk upplevelse utöver det vanliga!

Givetvis gästar han Bongos – Havanna Flow med sina mest populära låtar!


Bongos är Malmös nya Kameleont, sprakande färger, grooves och en vacay-vibe ni har längtat efter i Malmös klubb scen. Varje kväll bjuder vi på show! En kväll som bara måste upplevas!


✦ KYRKAN: DJ Cuervo öppnar upp för en magisk natt i neon-färgerna rosa & blått kommer ni få åka med på den fetaste semester-natten ni längre drömt om!
Latin HouseMerengueBachataAfrobeatMoombahton och Reggeaton

✦ VARDAGSRUMMET: DJ Alain välkomnar er till Havana Flow. En oas i färgerna vitt, blått & rött tillsammans med sköna vibbar, djup bas och riktig kubansk atmosfär. Förlora dig i musiken och förälska dig i CUBATÓN – Cubaton är reggaeton från Cuba, men en fusion av salsa och dancehall.

Naturligtvis sätter vi fokus i baren på romdrinkar som Cuba Libre, Mojitos och Daiquiris. Sippa på cocktails med smak av Cuba

VAMOS A BAILAR!  


LIVE ON CONGAS: TOMAS JIMENO JR LIVE ON CONGAS 
Tomás är musiker, kompositör och sångare från Kuba. Tomás har spelat spela med olika band som Faela, Gilito y su Clave, Almas Yebioz, Behran Miri med mera. Han har spelat i olika festivalens runt i Europa, i Polen, Finland, Österrike , Danmark och Sverige bland annat. Denna helg hör ni honom live på Babels scen tillsammans med våra DJs!VAD: Klubb Bongos + Havanna Flow – Kevin Edmond
NÄR: Fredag 22 september, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: Alain, Cuervo + TBA!
SHOWCASE: Live on Congos Thomás
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 (begränsat antal) , sedan 135 kr
ÅLDER: 18år fram till 01:00, sedan 20år i dörren.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande
Vi är kontantfria.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.