230908 : Fredagsklubben pres. LAMIX LIVE

Vänner, det är dags att återigen samlas för en oförglömlig hemmafest med Fredagsklubben! September är här, vi firar Fredagsklubben på bästa sätt – med en liveuppträdande av ingen mindre än LAMIX! Så förbered er på en kväll fylld av dansbattles, häftiga beats, glädje och fest! Fredagen den 8 September!


LAMIX (SE)
Sommaren 2017 debuterade Lamix med Hey Baby, som blev startskottet för vad som skulle bli Lamix succéår. Hitsingeln har idag sålt 3x platina och streamat över 30 miljoner gånger. Under sitt första år som artist uppträdde Lamix på P3 Guld, vann “Framtidens Artist” på galan samt blev Grammisnominerad till “Årets Låt” med Hey Baby.

Lamix har släppt flera kritikerrosade singlar sen debuten, som t.ex Lamborghini och guldsäljande Ankare! Totalt har Lamix streamat över 54 miljoner gånger.


Så sätt en ring runt datumet och var redo för en episk fest! Fredagsklubben väntar på er med öppna armar för att bjuda på det bästa inom Hiphop, R&B, Tropical & Classics av bästa sort. Det blir garanterat ett stökigt och gött dansgolv av bästa sort med regionens bästa DJs bakom skivspelarna!

✦☞ HIP HOP ☞ R&B ☞ TROPICAL ☞ FEST✦VAD: Fredagsklubben pres. LAMIX LIVE
NÄR: Fredag 8 September, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
PÅ SCEN: ca 01:30
DJ:s: Alain + Naffsaid + Dääg + Hammertime
EARLYBIRD: 155 kr (Slutsålt)
FÖRKÖP: 200 kr, student 160 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 200 kr (20 år)
ÅLDER: 19 år med förköpsbiljett (begränsat antal) – 20 år i dörren
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder.
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll  av fysisk legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.