230610 : Sommar Bonanza PREMIÄR

Sommarens överlägset roligaste fest fortsätter! Babels mest dansgalna och populära klubb BONANZA ger er det finaste inom Dancehall, Amapiano, Afrobeat, Reggaeton, R&B & Hiphop – I SOMMAR VARIATION! Nyhet 2023 – TIKIBAR, en skattkammare av smaker! Dansa, njut av tiki-drinkar och släpp loss med vänner i vårt tropiska paradis mitt i staden!


NYHET! ✧ KYRKAN ✧ 〖 ꐡ TIKIBAR ꐡ 〗

En spännande nyhet har vi nu en TIKIBAR två trappor upp i kyrkans överdel – ett hemligt gömställe bland palmerna och dekorativ bambu. Här finner du en skattkammare av smaker och färger, med en imponerande variation av tropiska cocktails och shots. Baren serverar dig läckra skapelser som tar dig med på en smakresa till avlägsna paradisöar, med silkeslena toner av ananas, kokos, mynta och rom.

Det är här du kan uppleva den autentiska känslan av en avlägsen ö! Dansa, njut av tiki-drinkar och släpp loss med dina vänner i vårt tropiska paradis mitt i staden!


✧ ˚ · . Vardagsrum: R&B-AFROBEAT-HIPHOP ✧ ˚ · .
✧ ˚ · . Kyrkan: DANCEHALL – REGGAETON – AMAPIANO ✧ ˚ · .

Fullt av glädje och romans – hela sommaren fram till 04.00 – Med fri entré till 01:00 OCH såklart hela huset öppet! 

Varje lördag blir det ett äventyr på Babel, en resa från Londons underground till Favela i Rio de Janeiro, och allt däremellan. En fusion av tropisk värme, karibiska aromer, koordinerade kroppsrörelser, glada rytmer, bas och oemotståndliga melodier.


VAD: Sommar Bonanza
NÄR: Varje Lördag – Hela sommaren 00:00-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till 01:00 (obs, begränsat antal), Sedan 125 kr
ÅLDER: 19 år med förköpsbiljett / 20 år i dörren
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, flipflop/sandaler eller badkläder.
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltollerans mot ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. 

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.