230426 : Oslipat med Jesper Rönndahl, Elvira Gullberg m.fl.

Humorklubben Oslipat ger ståupp med Jesper Rönndahl, Elvira Gullberg, Lovisa Henriksson, Victor Eriksson m.fl, onsdagen den 26 april.

Jesper Rönndahl är komikern som glatt oss radion och som programledare för Svenska nyheter. I vår leder han ett lekprogram som kallas ”Melodifestivalen”. Jesper lika delar knasig, smart och absurd på scenen, något som alltid framkallar skrattparoxysmer.

Elvira Gullberg har snabbt gjort succé på Skånes humorscen. Den här Lundatjejen skriver humoristiska låtar om saker som verkligen inte behöver tonsättas.

Lovisa Henriksson gör humor av vardagens uppgivenhet. Det är trösterikt och mycket roligt. Till vardags jobbar hon som manusskrivare till Svenska Nyheter.

Victor Eriksson är den moderna neurotikerns representant på humorscenen. Med ödmjukhet och skarpsynt blick dissekerar det löjliga i omvärlden på ett oerhört roligt sätt.

Insläpp 19.00. Köpt biljett garanterar inte sittplats –kom i god tid.


VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 26 april, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.