221213 : Doc Lounge - Come Back Any Time

Tisdagen den 13 december visar Doc Lounge ‘Come Back Any Time’. Vi bjuder även på en skål värmande ramen till dokumentärvisningen. Varmt välkomna!

Come Back Any Time.
Den självlärde ramenmästaren Masamoto Ueda och hans fru Kazuko har drivit sin ramenrestaurang Bizentei i mer än 40 år, och tillsammans med en trogen skara stamgäster har de skapat en intim gemenskap.

På helgerna reser de kors och tvärs genom den japanska landsbygden för att skörda päron, bambuskott och bergsjams. Väl medvetna om att ingenting varar för evigt, och att mästaren en dag måste dra sig tillbaka, har alla bestämt sig för att göra det bästa av tiden de har kvar tillsammans genom att njuta av denna oas, den själsnärande maten och den speciella gemenskapen innan den är borta för alltid.

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.


VAD: Doc Lounge
NÄR: Tisdag 13 december, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: på Kulturcentralen
ENTRÉ: 100 kr, student/pensionär 80 kr
WWW: doclounge.se/malmo


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.