221210 : Harriet Nauer (SE) LIVE

Harriet Nauer är nu redo att ta sitt artisteri till nästa nivå med sin fyralåtars-EP ”Catharsis” som släpptes  nu under våren 2022. Lördagen den 10 december kommer hon till Babel!

Harriet Nauer (SE) LIVE
Hon signerade nyligen med Skandinaviens ledande indie-bolag Playground Music och med den internationella live-agenten United Talent Agency. Nu ger hon sig ut på turné och kommer bland annat till Babel i Malmö.

Hennes fingerspel på gitarr och hennes uttrycksfulla låttexter för tankarna till 60- och 70-talets folkmusik. Hon kan bäst beskrivas som en tidlös singer/songwriter, och hon har redan blivit jämförd med ikoner som Joni Mitchell, Joan Baez och Kate Bush. I sitt spridande av den traditionen lägger hon alltid till sin egen prägel; hennes filmiska musik lägger stor tyngd vid ton och atmosfär, och hennes röst borrar sig in i lyssnarens hjärta.

Hon säger: ”Att skriva och spela in denna EP har verkligen varit en spirituell rening”. De två öppningslåtarna ”Bonnie” och ”Bang Bang” är uppdiktade och beskriver passion, hämnd och längtan efter något annorlunda, något nytt och spännande.

Lion” och ”A Brief Moment” är å sin sida direkt inspirerade av verkliga händelser när Harriet var på väg att förlora sin pappa samtidigt som en familjemedlem beslutade sig för att ta sitt liv i en flod. De sista två låtarna har varit terapeutiska för Harriet. De har blivit ett ställe att förflytta sig till för att reflektera kring sina egna styrkor, acceptera det som är, och vara ödmjuk inför andra människors livsperspektiv. Harriet Nauer besitter en otrolig förmåga att skriva fängslande melodier. När hon framför sin musik lyssnar man!


VAD: Harriet Nauer (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 10 december, 19:00, på scen 20:00
FÖRKÖP: 160 kr (+förköpsav.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Harriet Nauser


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.